Babymassage

FalkWil je samen met je baby even genieten en jullie band versterken, denk dan eens aan een cursus babymassage!

Uit onderzoek blijkt dat jonge kinderen zich emotioneel en fysiek goed ontwikkelen als ze regelmatig liefdevol aangeraakt worden. Babymassage helpt o.a. bij de spierontwikkeling en je kunt er klachten als buikkrampjes, onrust en huilen mee verlichten. Daarnaast versterkt aanraking de band tussen ouder en baby. Dit is belangrijk voor een veilige hechting en een goede ouder-kind relatie.

Tijdens de cursus Shantala babymassage leer je speciale massagetechnieken voor het lijfje van je baby. Deze zijn geschikt voor baby’s tussen de zes weken en negen maanden. Het is een fijne manier om contact te maken met je kindje waarbij je hem of haar geborgenheid en liefdevolle aandacht geeft. Ik geef de cursus zowel in groepsverband als privé bij je thuis.

De cursus in groepsverband is naast leerzaam ook een gezellig moment met andere ouders. Naast aandacht voor massagetechnieken is er iedere les ruimte voor een thema zoals darmkrampjes, baby lichaamstaal of huilen. Aan het eind van de les is er thee of koffie en worden er tips en ervaringen uitgewisseld.

De groepscursus bestaat uit drie lessen van 60 minuten. Ik geef de cursus op verschillende locaties in Haarlem.

De cursus kost € 65,=.

Tijdens een privé cursus leer en vertel ik je alles in twee lessen van 1,5 uur bij jou thuis.

Deze cursus kost €145,=.

col-img

Aanmelden

Er starten elke maand nieuwe cursussen. Wil je weten wanneer precies? Neem dan contact met me op.

Yvonne en Rogier, ouders van Lauren
“Lieve, warme, kundige, betrokken, verzorgende, directieve, sturende, begeleidende, gezellige, hartverwarmende, gevoelige, grappige, begripvolle… Willeke. Nogmaals bedankt voor je positieve en prachtige energie.”