Mama Anoesjka

Donderdag middag om 12.51 uur is thuis onze dochter Marre Linn Donkersteeg geboren!

Helemaal gezond en voor mij ook zonder “kleerscheuren”. Pieter Bas heeft Marre zelf aangepakt! Wat een mooie ervaring is dit voor ons geweest.

Willeke was samen met mijn zus en Pieter Bas een geolied team om mij te ondersteunen vanaf de de eerste wee die woensdag nacht rond 23.30 uur was begonnen

tot aan de bizarre omschakeling van ontsluitings-weeën naar pers-weeën. Ik ben echt super blij dat Marre thuis is geboren, en uiteindelijk zelfs ook op de baarkruk.

De cursus Samen Bevallen, maar ook zeker hoe jij dit als warm persoon hebt vorm gegeven, hebben er toe bijgedragen dat we allebei genoeg vertrouwen kregen om zo “natuurlijk” mogelijk en veilig te bevallen.
Tijdens de weeën heb ik veel steun gehad aan de ademhalingstechniek maar ook aan flarden van woorden die je over de weeën hebt verteld. In mijn hoofd bleef ik maar herhalen , deze berg op en dan volgt de afdaling en heb je rust.. en Na iedere wee is er rust.
Naarmate de weeën sneller op elkaar volgde hoefde ik alleen maar ” drukken ” of “heupen” te zeggen om precies die ondersteuning van Pieter Bas te krijgen die nodig had.

col-img

Testimonials

Wil je meer ervaringen lezen? …meer ervaringen