Over mij

De gedreven doula, zwangerschaps- en geboorte trauma coach achter de Praktijk voor Geboortecoaching ben ik, Willeke Klerks (1966). Na vele jaren in het theateronderwijs te hebben gewerkt, ben ik ruim tien jaar geleden mijn hart gaan volgen. Ik ben nu als doula, zwangerschaps- en geboorte trauma coach helemaal daar waar mijn hart ligt.

Aanvullende scholing op het gebied van homeopathie en acupressuur tijdens de bevalling hebben mij de afgelopen jaren nog meer verrijkt. Tevens heb ik me gespecialiseerd in waterbevallingen, spinning baby’s (baby’s die een voor de bevalling minder optimale ligging hebben) en Rebozo-massage.

Een bevalling is zowel geestelijk als lichamelijk een grote ervaring. Het heeft een lange termijneffect op het verdere leven van jou, je partner en je baby. Als jij in je kracht staat en er goed naar jou geluisterd wordt, zal de bevalling voorspoediger verlopen en een liefdevolle ervaring voor jullie zijn.

Het is mijn doel om iedereen de voorbereiding en begeleiding te geven die het beste past. Niets is ‘standaard’. Ik stem me af op wat jij wilt en waar jouw behoefte ligt. Dat doe ik met warm enthousiasme en grote persoonlijke betrokkenheid. Eigenschappen die ertoe leiden dat mijn zorg voor jou altijd ‘op maat’ is en jij zo mooi en voorspoedig mogelijk bevalt.

col-img

contact

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Bel of stuur me een berichtje. Dan vertel ik je alles wat je weten wilt.