Samen Bevallen

buiken samen bevallenSamen Bevallen is de meest informatieve cursus over zwangerschap en bevallen die er in Nederland te vinden is. Ik geef de cursus dan ook al een paar jaar met heel veel plezier op verschillende locaties in Haarlem. Bij Samen Bevallen komt de partner alle lessen mee. De cursus is er nadrukkelijk op gericht om ook de partner veel tools in handen te geven om de bevalling voorspoediger te laten verlopen. Na een cursus Samen Bevallen gaan jullie beiden goed voorbereid de bevalling in!

Je kunt kiezen uit een complete cursus van zeven lessen en een minicursus van vier lessen.

De cursus van zeven lessen gaat in op alle aspecten van de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Het geeft de meest complete voorbereiding op de geboorte van jullie kindje en de tijd daarvoor en daarna. Bij deze cursus hoort een reünie met alle cursisten en baby’s.

Heb je wat minder tijd, kies dan voor de minicursus. In vier lessen krijg je alle informatie over de bevalling en leer je diverse ademtechnieken om de weeën op te vangen. Er is echter minder tijd om op de zwangerschap zelf in te gaan en informatie over bijvoorbeeld (borst)voeding maakt geen deel uit van deze cursus. Ook wordt er bij deze cursus geen reünie-afspraak gemaakt.

Kijk voor meer informatie en de algemene voorwaarden over deze cursus op www.samenbevallen.nl 

Tarieven

De complete cursus (7 x 2 uur) kost € 225,=.

De minicursus (4 x 2 uur) kost € 170,=

Door de meeste zorgverzekeraars worden de Samen Bevallen cursussen (deels) vergoed als je een aanvullend pakket hebt. Informeer bij je zorgverzekeraar of dit ook voor jou geldt.

col-img

Aanmelden

Er starten elke maand nieuwe cursussen. Wil je weten wanneer een nieuwe cursus start? Neem dan contact met me op.

Kaylee :
“Ondertussen is het al meer dan een jaar geleden dat we de cursus bij je hebben gevolgd. Ons meisje is alweer een jaar en 2 weken. Ik wil je graag nog een keer bedanken voor de wijze lessen toen. Mede dankzij jouw goede hulp en mentale steun kijk ik nu nog steeds met een super warm gevoel terug op mijn bevalling. Weet niet of mensen het vaker zeggen, maar het was één van de mooiste momenten in mijn leven. Ondanks dat de pijn geen feest was, voelde ik me sterk en rustig. Ik wist wat ik moest doen en hoorde je zo vaak in mijn achterhoofd. “Vertrouw op je lichaam, je lijf weet wat het moet doen”. Mede namens Bryan en kleine Myla wil ik je nogmaals ontzettend bedanken.”

Danique (verloskundige) :
“Willeke heeft alles heel goed uitgelegd, maar wat ik vooral belangrijk vond is dat ze overbracht hoe je een bevalling samen kunt doen.”

Annika en Wouter, mama en papa van David :
“Voor aanvang waren we een beetje sceptisch maar jij hebt alle twijfels al bij de eerste les weggenomen.”

lees meer…