Samen Bevallen

buiken samen bevallenSamen Bevallen is de meest informatieve cursus over zwangerschap en bevallen die er in Nederland te vinden is. Ik geef de cursus dan ook al een paar jaar met heel veel plezier op verschillende locaties in Haarlem. Bij Samen Bevallen komt de partner alle lessen mee. De cursus is er nadrukkelijk op gericht om ook de partner veel tools in handen te geven om de bevalling voorspoediger te laten verlopen. Na een cursus Samen Bevallen gaan jullie beiden goed voorbereid de bevalling in!

Je kunt kiezen uit een complete cursus van zeven lessen en een minicursus van vier lessen.

De cursus van zeven lessen gaat in op alle aspecten van de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Het geeft de meest complete voorbereiding op de geboorte van jullie kindje en de tijd daarvoor en daarna. Bij deze cursus hoort een reünie met alle cursisten en baby’s.

Heb je wat minder tijd, kies dan voor de minicursus. In vier lessen krijg je alle informatie over de bevalling en leer je diverse ademtechnieken om de weeën op te vangen. Er is echter minder tijd om op de zwangerschap zelf in te gaan en informatie over bijvoorbeeld (borst)voeding maakt geen deel uit van deze cursus. Ook wordt er bij deze cursus geen reünie-afspraak gemaakt.

Kijk voor meer informatie en de algemene voorwaarden over deze cursus op www.samenbevallen.nl 

Tarieven

De complete cursus (7 x 2 uur) kost € 225,=.

De minicursus (4 x 2 uur) kost € 170,=

Door de meeste zorgverzekeraars worden de Samen Bevallen cursussen (deels) vergoed als je een aanvullend pakket hebt. Informeer bij je zorgverzekeraar of dit ook voor jou geldt.

col-img

Aanmelden

Er starten elke maand nieuwe cursussen. Alle cursussen worden live gegeven, met inachtneming van alle richtlijnen omtrent Covid-19. Wil je weten wanneer een nieuwe cursus start? Neem dan contact met me op.

Martijn en Yara :
“Ondanks de huidige Corona situatie kon onze cursus Samen Bevallen toch doorgaan. Willeke biedt deze namelijk ook online aan. Wij gaan met veel vertrouwen de bevalling tegemoet. Dank!”

Danique (verloskundige) :
“Willeke heeft alles heel goed uitgelegd, maar wat ik vooral belangrijk vond is dat ze overbracht hoe je een bevalling samen kunt doen.”

Annika en Wouter, mama en papa van David :
“Voor aanvang waren we een beetje sceptisch maar jij hebt alle twijfels al bij de eerste les weggenomen.”

lees meer…