Doula begeleiding

Mijn doula begeleiding bestaat uit:

  • Drie afspraken van 1,5 tot 2 uur tijdens de zwangerschap, waarbij we jullie opties, keuzes en verwachtingen bespreken, zodat we een mooi geboorteteam gaan vormen met elkaar
  • Hulp bij het opstellen van een geboorteplan
  • 24/7 bereikbaarheid vanaf week 37 van je zwangerschap
  • Begeleiding gedurende de gehele bevalling, ongeacht de duur
  • Een afspraak in de kraamtijd om terug te kijken op de bevalling en de eerste dagen met jullie baby
  • Beschikbaarheid via mail en telefoon voor alles dat er speelt tijdens de zwangerschap en kraamtijd, zo lang als jullie dat nodig vinden.

Mochten jullie het anders willen, dan pas ik me graag aan jullie wensen aan. Zo kan ik bijvoorbeeld ook een keer met je mee gaan naar de verloskundige of gynaecoloog om jullie wensen te bespreken en/of kunnen we extra afspraken maken.

Tarieven

De kosten voor deze begeleiding bedragen € 975,- (incl. btw).
Binnen Haarlem zijn reiskosten inbegrepen, woon je daarbuiten, dan komen er € 0,19 per kilometer en eventuele parkeerkosten bij.
Wanneer je in combinatie met doula begeleiding ook een cursus Samen Bevallen bij mij volgt, dan krijg je € 50,- korting op de cursusprijs.

Last minute

Wanneer je in de laatste weken van je zwangerschap kiest voor begeleiding, dan kan het ‘last minute’ tarief voor je gelden. Inhoudelijk is de begeleiding gelijk aan een gewone doula begeleiding, alleen kom ik dan één keer naar jullie toe om je keuzes en wensen te bespreken in plaats van drie afspraken aan huis. Je kunt je voor deze last minute begeleiding aanmelden vanaf 36 weken zwangerschap. De kans is aanwezig dat ik op dat moment al vol zit.
Het tarief voor de last minute begeleiding bedraagt € 775,-.